Inbouw Volkswagen T1.
  Kwaliteit en degelijkheid kenmerken auto en interieur. Veiligheid is een vanzelfsprekende zaak. Mede door de smaakvolle dessins van de bekleding en het prettige interieur is het rijden in zoŽn camper een genoegen.
  Zijwand en dakbekleding met, dik Sillan-isolatie materiaal. Vloerbedekking bestaande uitbitumen-plaat met hardboard toplaag, waarover vast tapijt. Goed sluitende, ondoorzichtige gordijnen voor alle ramen, ook de bestuureders cabine. Een 12 Volt-transistor TL-verlichting in de dakbekleding. Binnen- en buitenstopcontact voor aansluiting op 220 Volt lichtnet. Asbak in de linker zijkant. Uitneembaar muskietengaas voor de achterklep.
  Alle meubelen zijn gemaakt van hoogwaardig, oersterk en makkelijk te onderhouden multiplex, met een warmte- en waterbestendige getaltitlaag in vurenhout motief. Kussens van gelaagd polyetherschuim . De meerkleurige kussen overtrekken en de gordijnstoffen zijn door een speciale scotchgard- behandeling niet snel vuil en zijn makkelijk te onderhouden.
  De praktische woonruimte wordt met een paar simpele handbewegingen veranderd in een comfortabele slaapgelegenheid voor twee personen. U trekt het zitgedeelte van de achterbank naar voren, de rugleuning klapt dan neer. Samen met het kussen op de motorruimte vormt de neergeklapte bank een groot twee- persoonsbed. Het beddegoed ligt in de bergruimte onder de bank.Het veranderen van de slaapruimte in woonruimte is al even simpel. In het uitzetdak bevindt zich nog een groot en even comfortabel twee-persoonsbed, terwijl in de bestuurderscabine de bejamin van de familie zijn eigen hangmat kan hebben.
  Het uitzetdak biedt naast de extra slaapruimte nog meer voordelen: stahoogte in de woonruimte en een voldoende toevoer van frisse lucht door de ventilalatie openingen in het dak.
  Mocht u ergens langere tijd blijven staan dan hoort bij uw VW-Westfalia-camper de grote voortent met PVC grondzeil. Door de uitgekiende constructie vormen de camper en de voortent een geheel, terwijl de voortent, afgesloten, op zijn plaats blijven stan, als u met de auto de omgeving gaat bekijken

WESTFALIA-CAMING- INRICHTING "HELSINKI"

   
  Standaardinrichting.
Met kussen beklede zitbank met arm leuningen en berg ruimte.
Kussen op motorruimte.
Met kussens beklede zij-zitbank met bergruimte.
Draaibare eettafel.
Kastje aan keukenblok met klaptafel.
Hoes voor reservewiel.
Kussens voor rugleuning van zij-zitbank.